Breaking News

Как да свалям мацки

Започни със своето поведение и излъчване – бъди уверен – ако все пак не се чувстваш такъв започни да си го повтаряш, когато ти го приемеш за факт, тогава и момичетата ще повярват в това. Покажи й че си амбициозен и имаш ясно поставени цели, това много привлича мацките.
svalka Винаги се старай да изглеждаш добре – поддържай тялото си чрез тренировки, обличай се подходящо. Умението да общуваш също е много важно, но има някои правила, които трябва да спазваш – не разговаряй с всички момичета на едно и също място, в един и същи ден – така ще си създадеш лоша репутация. Говори на теми, които са интересни не само на теб, а и на събеседничката ти.

flirt

Всичко започва със запознанството, заговаряш е, усмихваш й се, гледаш я в очите, направи и някакъв подходящ комплимент. Момичетата обичат чувството за хумор – разкажи забавен виц или някоя комична лична история. Сега вече спокойно можеш да поискаш номера или фейсбука й. След това започни с опитите да я поканиш на кафе. Когато се срещнете започни някаква тема и когато тя се включи, започни да я слушаш. Тя ще поеме разговора в свои ръце, просто защото жените обичат да говорят. Не се изтъквай прекалено много, остави тя да забележи добрите ти качества. А и когато говориш прекалено много за това, какво имаш, остава на заден план какъв си като човек.
Разбира се има и неща, които не трябва да правиш, защото биха отблъснали всяко едно момиче – клиширани фрази и комплименти, безумни действия, това да объркаш името й, грубо и неприлично държание и други. Не се подценявай и не бъди като залепен за нея. Запази достойнството си, момичетата не обичат някой да се влачи постоянно при тях или да им обръща прекалено много внимание, защото така ще им омръзнеш много бързо.

Моля харесайте ни и споделете във фейсбук.

Comments are closed.

Scroll To Top