Breaking News

4 съвета Как да си хванеш гадже?

Чувстваш се неловко, всеки път когато излезеш с приятелки, а те всичките си имат гаджета и оставаш на заден план? Или си самотна и просто искаш да имаш половинка в живота си? Естествено, това че трябва да си имаш гадже, не трябва да ти е фикс идея. Така нещата биха се случили по-лесно. Излизай, забавлявай се, учи и ходи на всички мероприятия, на които си поканена. Там със сигурност, ще срещнеш много нови момчета.гадже-момче

Как да си намериш гадже?

1. За да си намериш приятел, изглеждай уверена и ходи изправена

Винаги ходи изправена и уверено. Наблегни на добрите маниери, погледи и се усмихвай. Харесвай се, когато ти самата си убедена в себе си, тогава ще излъчваш това и на другите. Важно е също и да се грижиш за себе си и външния си вид. Тренирай и се храни здравословно. Променяй се и се развивай постоянно – чети книги и ходи на театър и други културни мероприятия. Така винаги ще има за какво да си говориш с момчетата и ще те смятат за много интересен събеседник.

тя-и-той

2. Остави момчето да направи първата крачка

Изчаквай момчето да те заговори, все още те са по-силния пол и се налага да правят първата крачка. Опитвай се да предизвикваш внимание, а не да го просиш. Инече биха помислили, че нямаш други възможности или си повлекана.

как-да-ме-хареса

3. За да бъде връзката ти истинска и искрена, дръж се естествено

Момчетата харесват естествените момичета. Избягвай доколкото е възможно всичко изкуствено – коса, нокти, мигли. Е разбира се, малко грим никога не е излишен, но не трябва да се прекалява. Също и за поведението, наблегни на това да си естествена, не се надувай и не се изтъквай прекалено много.

пикник-с-половинка

4. Дай си сметка какво точно търсиш и искаш

Външността може да привлича момчетата, но ще е за кратко. Налага се и когато вече си се спряла на някое определено момче, да бъдеш и добра, мила и да имате общи теми за разговор. Душата на един човек, много повече привлича и задържа вниманието за по-дълго време.

Ако статията ви е била полезна моля харесайте и/или ни споделете във фейсбук.

Comments are closed.

Scroll To Top