Breaking News

Как да действаш с хейтърите

Ако ти си нещо повече – по-красив, умен, щастлив и други, от съучениците ти или другите около теб, винаги ще се намери някои, който да те критукува, мрази и подценява или с една дума да те „хейтва“. Има начини обаче, чрез които да обърнеш това в плюс за теб.

Никога не пренебрегвай хейтърите, защото инече може да стане много по-лошо и да започнат по-неприятни действия от тяхна страна. Изслушвай ги, казвай: „добре“, но всъщност не приемай тяхните думи. Използвай коментарите им единствено ако са градивна критика. Така те могат да те вдъхновят и да бъдеш още „по“. Хейтърите всъщност са малодушни и слаби, но в същото време, те могат да обърнат и други хора срещу теб. Избягвай контакт с такива хора.

хейтъри

Те са много наблюдателни и бъди сигурен, че следят всяко твое действие, но нека това не те притиснява, то също може да бъде от твоя полза. Докато те продължават да те „следят“ всъщност само си губят времето и не постигат нищо. Докато в същото време ти отиваш по-нагоре в класацията.
Хейтъра в крайна сметка всъщност е такъв, защото няма много приятели и действа агресивно към всичко. Няма си негов личен живот и разглежда и се опитва да се вмъкне в тези на другите. Ти можеш да бъдеш човека, които да го промени. Дръж се мило и дори можеш да предложиш да общувате. Накарай го да мисли позитивно и да те харесва. Или както се казва превърни враговете си в приятели. Помогни му да си намери нещо по-приятно за вършене или открийте общи интереси.

tormoz

Винаги действай рационално, прави това което е добре за теб и което искаш, а не това което би се харесало на някои друг. Не подхождай емоционално към хейтъра, така ставаш слаб, точно като тях.
Ако статията ви е харесала или ви е била полезна, моля харесайте ни или ни споделете във фейсбук.

Comments are closed.

Scroll To Top