Breaking News

Как да му направиш супер впечатление на първа среща

Първата среща е най-важна, тъй като тя ще му създаде мнение за теб, а също и след нея ще реши дали иска да се виждате отново или не. За много хора първото мнение остава водещо и те не са склонни да го променят в последствие. Затова впечатлението, което ще му направиш на първата среща трябва да е страхотно.

първа среща с него

Не отделяй цял ден за това как ще изглеждаш. Разбира се, това е важно, но не е най-важното. Облечи се спретнато, но не прекалено притенциозно и изтънчено. Опитай се да е подходящо за мястото, където ще е срещата. Грима е най-добре да бъде по-естествен, момчетата не харесват тежкия грим. Ако закъсняваш, то нека не е повече от 10минути.

first-date-1

Гледай на момчето като на приятел. Това би те накарало да се отпуснеш и да се настроиш приветливо. Но не прекалявай много с откровеността си и не споделяй всичко, опитвай се да се получава диалог и двамата да говорите по равно. Не мисли само за себе си и изключи всичко останало от ума си докато си с него. Наблюдавай реакциите и езикът на тялото му. Усмихвай се повече, но естествено не прави само това. Разговаряй с него на приятни и за двамата теми. Не се впускай веднага в любовни сценки, така би те приел като една от многото други момичета. Опитай се да създадеш по-различна представа за себе си.

first-date

Темата за бивши гаджета е забранена по време на първа среща. Също така и за бъдещето – не обсъждай плановете ти за това как мислиш, че би се развила вашата връзка, ще стане каквото трябва. Също и плановете за деца, семейство и т.н.
Дръж се естествено, бъди себе си и това ти гарантира втора среща, ако това е правилния човек за теб разбира се.
Ако статията ви е харесала или ви е била полезна, моля харесайте я или я споделете във фейсбук.

Comments are closed.

Scroll To Top