Breaking News

Как да си хвана гадже момиче

Освен в училище, може да намериш подходящото момиче и на всяко едно друго място – например ако тренираш или ходиш на други извънкласни занимания, в парка, кафенето или дискотеката и навсякъде другаде навън. На тези места има доста момичета с твоите интереси и на твоята възраст. Така със сигурност ще знаеш, че харесвате подобни неща и ще има за какво да си говорите.

flirt skeitari

Преди всичко трябва да бъдеш уверен в себе си и да бъдеш естествен. В никакъв случай, не бъди груб – не я насилвай да прави неща, които не иска или прекалено досаден – оставяй я и тя да се изкаже и не обяснявай постоянно само за това, което ти имаш или можеш.

flirt s momiche

Да момичетата си падат по лоши момчета, но никое от тях не иска да има връзка с такова момче. Когато вече си си набелязал някои, направи така че и тя да те забележи. Ако имате общи познати, помоли ги да ви запознаят или намери начин да и направиш мил жест, но не лигав. Бъди общителен – навсякъде, където и да я видиш я поздравявай и се дръж любезно с нея и околните.

flirt_with_two_girls

Винаги може да започнеш разговор с едно „Здравей, как си“ оттам насетне всичко ще се развие от самосебе си и ще си тръгне в правилната посока. Преди всичко я направи твои приятел – споделяй, предложи помощ, ако се нуждае и я изслушвай. Когато имаш проблем, попитай е за съвет, така ще разбере, че държиш на нейното мнение. Флиртувай – прави й комплименти, момичетата обичат такива неща, усмихвай се повече. Покани я на среща и я заведи на някое готино място.
И все пак не забравяй, че няма един постоянен подход, които действа при всиччкиУчените са доказали, че след тренировка, мозъка действа доста по-активно в следващите от 4 до 10 часа.

da si hvana gadje momiche

Всяко момиче е различно, има различни предпочитания и желания. Но ако не рискуваш, няма нищо да се получи.
Моля харесайте ни и споделете във фейсбук.

Comments are closed.

Scroll To Top